to dress, de jurkenwinkel

 06-51179298/06-51517367

Eindelijk !! Een nieuwe website !!

Nou, hè hè! Eindelijk staat er een nieuwe website online. Nog niet alles werkt naar behoren en we gaan nog wel wat finetunen denk ik, maar het begin is er.

We begonnen in 2009 met een website onder de naam twodress.nl. Toen onze webhost op eigen initiatief de domeinnaam niet verlengde (???!!!) en deze vrij kwam, heeft een of andere oplichter deze ingepikt en verkoopt nu onder onze naam zogenaamd King Loui jurken die nooit geleverd worden. Wat eeeeeeerg !!!!

Enfin, we hebben het altijd smoordruk, de winkel loopt als een tierelier, er is altijd wel wat te doen dus dan ken je het wel: het bleef er steeds bij om een nieuwe site te regelen.

Onze naam is inmiddels veranderd naar To Dress, de jurkenwinkel. De w is weggehaald. En de 2 uit het logo ook. Paris2day en al dat soort zaken hebben er vast geen last van, maar wij wel. Veel retroprints, gek behang op de muren (is inmiddels overgeverfd en verdwenen...), antieke paspoppen (inmiddels vervangen voor moderne), wij vonden het prachtig. Heel veel klanten die het concept snapten, ook. Maar er waren ook mensen die snapten het niet, en dachten dat het tweedehands was (ja hoor, allemaal series met 5 dezelfde jurken op een rijtje... ooit gezien in een tweedehands winkel?). Al hebben wij niets tegen op tweedehands, sterker nog: we love kringloopwinkels, rommelmarkten en andere meuk(isleuk) - zegt onze Ellen altijd; wij zijn niet tweedehands en dat moest duidelijk worden. Dus weg met die W. En met die 2. Vervolgens hebben we 'de jurkenwinkel' als ondertitel toegevoegd om goed duidelijk te maken wat wij doen. Deze zaken hebben er inmiddels voor gezorgd dat nooit meer iemand heeft gevraagd of het tweedehands is :-) 

Er wordt ons ook heel vaak gevraagd of we een webshop hebben. Hebben we niet. Is voor ons niet te doen. Onze collectie wisselt voortdurend. Iedere week items uitverkocht en weer nieuwe erin. Bovendien hebben we daar ook niks mee (met een webshop). Dat doe je puur voor de omzet, that's it. Begrijp me goed. wij willen en moeten ook omzet. Er moeten hier 2 full-time en 1 part-time inkomen worden verdiend en dat lukt prima met onze fysieke winkel. En dat vinden wij zo leuk om te doen! Lekker bezig met de leukste jurkjes en gezellige klanten. Heerlijk.

Vorige maand zijn we naar Parijs geweest, Smash en Smashed Lemon zijn binnen en we zijn wat opruiming aan het doen (allerlei jurkjes en andere dingen voor maar 15 euro), dus weer heeeeeel veel leuks te doen bij To Dress, de jurkenwinkel.

Tot snel! 

Jellienke en Tessa