to dress, de jurkenwinkel

 06-51179298/06-51517367

't Is weer voorbij, die mooie zomer...

Mensenkinderen wat hebben we een geweldige zomer gehad. Iedere dag barbequeweer. En iedere dag jurkjesweer! Dat hebben we ook gemerkt. De jurkjes vlogen de winkel uit.

Nu wordt het langzamerhand herfst, met nog steeds heel mooie dagen af en toe. Maar toch tijd voor wat andere kleding. De winkel hangt dan ook vol met de mooiste winterjurkjes en natuurlijk bijpassende panty's in alle kleuren en dessins die je maar kunt bedenken. Met enige trots hebben wij op dit moment het grootste assortiment beenmode in Groningen, en weten steeds meer mensen ons te vinden hiervoor.

Iedere week hebben we nieuwe collectie in de winkel. Een maand geleden zijn we weer naar Parijs geweest en achter de coulissen liggen de magazijnen bomvol met allerlei nieuwe items. We kunnen dus iedere dag/week putten uit onze eigen voorraad en de winkel vol houden met steeds de leukste nieuwe artikelen. Voor ons ook steeds weer het uitpakken van kadootjes. Want wanneer je zoveel in een keer koopt, weet je nu echt niet meer wat je allemaal hebt.

Tijd dus om weer eens lekker te komen neuzen.

Je bent nu ook iedere zondag van harte welkom van 12 - 17 uur.


Tot snel!

Lieve groeten van Tessa, Jellienke, Ellen en Megan