We denken/kijken graag mee

Stijladvies

Je bent natuurlijk van harte welkom om zelf lekker te komen snuffelen in onze winkel, maar als je hier behoefte aan hebt adviseren we je ook graag!

We kunnen je helpen met het vinden van het juiste model jurk voor jouw figuur, kijken welke kleuren je het beste staan, of samen een complete outfit samenstellen met jurk, vest of jasje, panty of legging en accessoires.

Ook wanneer je thuis een jurk of ander kledingstuk hebt waarbij je nog iets zoekt om te combineren mag je dit natuurlijk meenemen en dan zoeken we er wat leuks bij!

Neem ook gerust je partner, moeder of vriendin mee, deze kan lekker een kopje thee of koffie drinken aan onze gezellige koffietafel.

inta-1
insta-2
insta-3
insta-4
insta-5

Uitgebreide keus

Kleurrijke prints

In onze winkel vind je veel kleur! Jurken in prachtige kleurrijke prints, maar ook bijpassende vestjes, sjaaltjes, leggings en panty’s in heel veel kleuren!

Ecologische stoffen

We hebben meerdere merken die werken met verantwoorde stoffen, zoals Tranquillo met organisch (GOTS) katoen, en Smashed Lemon en Byoung met ecovero viscose.

Rustige prints

Een print hoeft niet altijd druk te zijn! We hebben ook veel jurken met rustige, lieve of kleine printjes.

Uni Jurken

We hebben ook een ruim aanbod in uni jurken. In onze winkel vind je een heleboel verschillende kleuren en modellen!

Lange Jurken

In een lange of half lange jurk steel je echt de show! Daarom hebben we ook altijd (half)lange jurken in verschillende stijlen in de winkel!

Rokjes!

Onze specialiteit is dan misschien jurkjes, ook de rokjesliefhebster kan zich bij ons uitleven! We hebben veel verschillende stijlen, kleuren en lengtes in de collectie!

Contact

De Jurkenwinkel
Folkingestraat 11
9711 JS Groningen

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 11:00 - 18:00
Woensdag 11:00 - 18:00
Donderdag 11:00 - 18:00
Vrijdag 11:00 - 18:00
Zaterdag 11:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

© De Jurkenwinkel | design: jei-communicatie